ПОСТАНОВА. Пленуму комітету первинної профспілкової організації студентів, аспірантів і докторантів Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна (26 квітня 2017 р.)

ПОСТАНОВА

Пленуму комітету первинної профспілкової організації студентів, аспірантів і докторантів Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна

26 квітня 2017 р.

 

Заслухавши та обговоривши звітну доповідь голови профкому Махновського С.С. про роботу комітету первинної профспілкової організації студентів, аспірантів і докторантів за період з 01.12.2016  р. по 25.04.2017 р., доповідь ревізійної комісії про перевірку фінансово-господарчої діяльності первинної профспілкової організації студентів, аспірантів і докторантів  за період з 01.12.2016 р. по 25.04.2017 р.  ПЛЕНУМ відзначає, що, незважаючи на недостатнє державне фінансування галузі вищої освіти та зменшення видатків на стипендії здобувачам вищої освіти, профспілковий комітет здійснював виконання статутних напрямків діяльності із захисту соціально-економічних прав та реалізації інтересів членів Профспілки.               Пленум постановляє:

  1. Роботу профкому за звітний період визнати «задовільною».
  2. Інформацію ревізійної комісії про перевірку фінансово-господарчої діяльності первинної профспілкової організації студентів, аспірантів і докторантів взяти до відома.
  3. Внести зміни до «Положення про порядок надання профспілкових виплат членам профспілки за рахунок коштів первинної профспілкової організації студентів, аспірантів і докторантів ХНУ імені В.Н. Каразіна».
  4. Внести зміни до «Положення про Профспілковий фонд соціальної допомоги здобувачам вищої освіти Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна»
  5. Затвердити «Положення про координаторів з основних напрямків діяльності профкому первинної профспілкової організації студентів, аспірантів і докторантів Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна».
  6. Студентам – членам профспілки, які не отримували стипендію в останньому семестрі навчання за кожним ступенем здобуття вищої освіти, сплачувати профспілковий внесок одноразово у розмірі 1% від мінімальної академічної стипендії за чотири місяці.
  7. Вивести зі складу профспілкового комітету первинної профспілкової організації студентів, аспірантів і докторантів Черненка Олександра Валерійовича (біологічний факультет) – у зв’язку з переобранням.
  8. Обрати до складу профспілкового комітету первинної профспілкової організації студентів, аспірантів і докторантів Старовойтова Данила Павловича – голову профспілкової організації біологічного факультету.
  9. Вивести зі складу президії профспілкового комітету первинної профспілкової організації студентів, аспірантів і докторантів Яшкіну Дар’ю Дмитрівну – за власним бажанням.
  10. Ввести до складу президії профспілкового комітету первинної профспілкової організації студентів, аспірантів і докторантів:
  11. Нікішу Ірину Павлівну – заступника голови профкому;
  12. Коннову Анну Анатоліївну – голову профспілкової організації екологічного факультету;
  13. Панова Володимира Ярославовича – голову профспілкової організації філософського факультету.